Τι είναι το Piggy.gr;

Το Piggy.gr είναι μια ιστοσελίδα όπου μπορείς να βρεις εκπτωτικούς κωδικούς και προσφορές καταστημάτων. Η διαφορά μας, είναι ότι νοιαζόμαστε για να βγάλεις εσύ μεγαλύτερο κέρδος, και όχι εμείς!

Ποιος είναι ο στόχος του Piggy;

Ξεκινήσαμε έχοντας 2 ξεκάθαρους στόχους:

1. Να προσφέρουμε κουπόνια και προσφορές που κάνουν την διαφορά στις ηλεκτρονικές αγορές. Προτερεότητα, έχεις εσύ.

2. Να ταϊζουμε & να φροντίζουμε τα αδέσποτα ζωάκια και όχι μόνο, που χρειάζονται την δική μας βοήθεια.

Τι εννοούμε όταν λέμε να ταϊζουμε τα αδέσποτα ζωάκια;

Εννοούμε πως μέρος των εσόδων μας, θα δορίζεται ώστε να φροντίζουμε τα ζωάκια που έχουν ανάγκη.

Εσύ, ο χρήστης, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο εκτός απ’ότι να χρησιμοποιήσεις κάποιο κουπόνι ή προσφορά. Η δωρεά έρχεται από την δική μας τσέπη.

Η ιστορία μας και γιατί το κάνουμε αυτό.

Πριν από μερικά χρόνια, η γυναίκα μου και εγώ υοθετίσαμε το πρώτο μας γατάκι. Την έλεγαν ‘σαλάτα΄ λόγω των χρώματων της αλλά εμείς την ονομάσαμε ‘Τίγρη’.

Στις επόμενες διακοπές μας στην Αθήνα, μετά από δυο χρόνια επειδή μένουμε στο εξωτερικό, μας περίμενε μια νέα έκπληξη – ο Ceasar.

Ο Σιζαρ, έγινε το δεύτερο μέρος της οικογένειάς μας και από τότε μένει μαζί με την Τίγρη.

Η ιστορία του Σίζαρ όμως, δεν είναι όμορφη, αφού τον γατούλη μας τον βρήκαμε στην άκρη του δρόμου, κάτω από την σκιά ενός αυτοκινήτου στο Καβούρη.

Με θερμοκρασία που άγγιζε τους 40 βαθμούς, ο Σίζαρ τα είχε παρατήσει και αν δεν τον βρίσκαμε εμείς, σίγουρα δεν θα έβγαζε το υπόλοιπο της ημέρας. Διάβασε ολόκληρη την ιστορία εδώ.

Πώς λειτουργούμε

Μια εταιρία, μαγαζί ή ιστοσελίδα μας δίνει μια προσφορά ή έκπτωση.

Εσύ, ο τελικός χρήστης, βγαίνεις πάντα κερδισμένος και βοηθάς στο σκοπό, αλλά παράλληλα κάνεις άπειρες αγορές με τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις.

Πώς βγάζουμε χρήματα;

Αν οι “πελάτες” που φέρνουμε στο κάθε κατάστημα, κάνουν μια συναλλαγή με το κουπόνι, κωδικό ή την προσφορά που έχουμε στην σελίδα μας, παίρνουμε προμήθεια από το προωθούμενο κατάστημα.

Κάθε φορά που χρησιμοποιείς μια έκπτωση από το Piggy.gr, εμείς δίνουμε μέρος από την δική μας προμήθεια, ώστε με αυτά τα χρήματα να βρίσκουμε ένα σπιτάκι και να ταΐζουμε τα αδέσποτα ζωάκια.

Η δική μας προμήθεια δεν επηρεάζει εσένα και δεν αφαιρείται από την δική σου προσφορά.

Πώς ακριβώς λειτουργεί;

Για παράδειγμα:

Η Ευγενία θέλει να αγοράσει καινούργιο κινητό.

Έτσι, ξεκινάει μια ερεύνα στο Google ή απευθείας από στην σελίδα μας εφόσον μας γνωρίζει ήδη.

Αφού εντοπίσει την προσφορά από το αγαπημένο της κατάστημα, προχωράει στην αγορά των προϊόντων ακολουθώντας τα βήματα που αναφέραμε παραπάνω.

Μόλις πραγματοποιηθεί η αγορά, το σύστημα που παρακολουθεί τον εκάστοτε κωδικό ή προσφορά και με βάση των cookies, μας ενημερώνει για την επιτυχημένη συναλλαγή χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε ποιος χρήστης έκανε την αγορά.

Τέλος, εμείς δίνουμε ποσοστό από την δική μας προμήθεια, στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που συνεργαζόμαστε, και έτσι η Ευγενία έχει συμβάλει στην δωρεά, χωρίς καν να βάλει το χέρι στην τσέπη της!

Τι ποσοστό δορίζουμε;

10% από την προμήθεια μας. Το αρχικό ποσοστό που δορίζουμε ανέρχεται στα 10%. Βέβαια, όσο μεγαλώνουμε, σκοπεύουμε και θα θέλαμε να μεγαλώσουμε αυτό το ποσοστό και πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε με την δική σας βοήθεια.

Προς το παρών, θα αρκεστούμε σε αυτό, για να μπορούμε να καλύψουμε το κόστος συντήρησης όπως και το προσωπικό μας.

Μπορώ να συμβάλω και εγώ;

Εννοείτε, όλοι μπορούν. Και όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο. Αυτή τη στιγμή όμως, το Piggy δεν δέχεται ακόμα δωρεές, αλλά σύντομα θα γίνει και αυτό.

Μπορούμε όμως να σου προτείνουμε αρκετές φιλοζωικές που θα δεχόταν με μεγάλη χαρά, την οποιαδήποτε δωρεά. Στείλε μας ένα μήνυμα.