Αξιολόγηση γυαλιών ηλίου Meller

Photo by esquire.com
Η μάρκα MELLER πωλεί περισσότερα από 500 000 μοναδικά ρολόγια και γυαλιά ηλίου σε περισσότερες από 25 χώρες και αποτελείται από μια νέα και ταλαντούχα ομάδα παθιασμένη με το σχεδιασμό, τη μόδα, το διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες. Έχει ένα γραφείο στη Βαρκελώνη και την ιστοσελίδα mellerbrand.com

Ο στόχος της MELLER είναι να ξεφύγει από τα παραδοσιακά σχέδια με μια νέα σειρά από μινιμαλιστικά και διαχρονικά ρολόγια και μοντέρνα γυαλιά ηλίου. Τόσο τα ρολόγια όσο και τα γυαλιά ηλίου βασίζονται σε έναν μοντέρνο σχεδιασμό ενισχυμένο με μια συγκεκριμένη εξωτική εμφάνιση — MELLER. Το αποτέλεσμα είναι μια έκρηξη χρωμάτων,τρόπο ύπαρξης και τρόπο ζωής.

Τα γυαλιά ηλίου Meller γεννήθηκαν στην Βαρκελώνη και έχουν γίνει πλέον γνωστά σε όλο των κόσμο.

Γιατί άραγε;

Εκτός από τις πολλές θετικές κριτικές, ας δούμε παρακάτω και τους άλλους λόγους.

1

Ποιότητα γυαλιών Meller

Τα γυαλιά ηλίου Meller συμμορφώνονται με τα ακόλουθα πρότυπα ποιότητας: ISO 9001, ISO 9002, το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN ISO 12312-1: 2013, το Αμερικανικό Πρότυπο ANSI Z80.3: 2008 και το Αυστραλιανό Πρότυπο AS / NZS 1067: 2003.

Το πρότυπο ISO 9001 είναι το πλέον διαδεδομένο πρότυπο διαχείρισης της ποιότητας, που θέτει τις απαιτήσεις με τις οποίες πρέπει να λειτουργεί μια επιχείρηση ώστε το τελικό προϊόν (ή υπηρεσία) να ικανοποιεί τις προσδοκίες των πελατών της και των ενδιαφερόμενων μερών.

2

Επίσημη αξιολόγηση Meller στο Trustpilot

Την στιγμή που γράφω αυτό το άρθρο, τα προϊόντα και γενικά τα γυαλιά Meller, έχουν αξιολόγηση 4.4 με βάση 5,047 αξιολογήσεις.

Μπορείτε να δείτε την βαθμολογία εδώ.

3

Φίλτρο προστασίας UV 400

Οι φακοί των γυαλιών MELLER έχουν φίλτρο προστασίας UV 400 που προστατεύει από το 100% της υπεριώδους ακτινοβολίας και είναι πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Περιλαμβάνουν επίσης ένα πολωμένο φίλτρο, το οποίο είναι ιδανικό για τη μείωση των αντανακλάσεων στο νερό, χιόνι και τις μεταλλικές επιφάνειες.

Οι φακοί Meller κατασκευάζονται με την πιο προηγμένη τεχνολογία επικάλυψης AntiScratch παγκοσμίως, η οποία παρέχει στην επιφάνεια του φακού ένα στρώμα προστατευτικής μεμβράνης και βελτιώνει την αντοχή, τη θέρμανση, την υγρασία, τα χτυπήματα και τις γρατσουνιές.

Η ανθεκτική στο λάδι επικάλυψη παρέχει απαλότητα και δυσκολεύει να κολλήσει κάθε βρωμιά, ενώ εγγυάται επίσης αντοχή στο νερό, το λάδι και τους λεκέδες εφίδρωσης, οι οποίοι μπορούν να καθαριστούν εύκολα χωρίς να αφήνουν σημάδια.

4

Πλεονεκτήματα

 • Προστασία με φίλτρο UV 400
 • Προστασία φακών με τεχνολογία AntiScratch
 • Φίλτρο που βοηθάει στην μείωση των αντανακλάσεων
 • Αποτρέπει την βρωμιά και αντέχει τους λεκέδες και τα λάδια
 • Ασυναγώνιστη τιμή
5

Που να αγοράσετε τα γυαλιά Meller;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Lentiamo είναι βασικά το πρώτο κατάστημα που έφερε τα γυαλιά ηλίου στην Ελληνική, αλλά και την Ευρωπαϊκή αγορά, εξασφαλίζοντας νωρίς την συνεργασία μεταξύ της Meller και Lentiamo.

   Διάβασε. Ενημερώσου
   Logo
   Register New Account
   Reset Password