Πως να βγάλεις χρήματα online χωρίς να έχεις καν ιστοσελίδα

Σίγουρα θα έχεις ακούσει ή δει εκατοντάδες βίντεα στο Youtube με το πως να βγάλεις χρήματα online, εύκολα και γρήγορα, είτε μέσω τις δικιά σου ιστοσελίδας είτε μέσω διαφημίσεων.

Ναι, είναι αλήθεια πως μπορείς με τους παραπάνω τρόπους.

Είναι εύκολο;

Όχι.

Αλλά, με προσπάθεια και μεράκι όλα γίνονται. Ούτος σι άλλος, τίποτα στη ζωή δεν μας δίνεται έτσι απλά. Θα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά για κάθε πράγμα που θέλουμε να πετύχουμε, είτε πρόκειται για την προσωπική ή επαγγελματική ζωή.

Και εδώ έρχεται το affiliate marketing.

Τι είναι το affiliate marketing;

Το affiliate marketing είναι ένα κανάλι το οποίο βασίζεται στις επιδόσεις των εκάστοτε καναλιών ή συνεργατών (Publisher) οι οποίοι πληρώνονται μια συγκεκριμένη προμήθεια με βάση τις πωλήσεις. Και οι διαφημιζόμενοι (Advertiser) έχουν νέους, στοχευμένους πελάτες.

Τι είναι affiliate;

Affiliate είναι οποιοσδήποτε (ιδιώτης ή εταιρεία) που διατηρεί ιστοσελίδα ή και προφί/group στο Facebook ή και άλλη πλατφόρμα, από την οποία στέλνει επισκέπτες στη σελίδα του διαφημιζόμενου (εταιρεία ή ηλ. κατάστημα).

Πως πληρώνομαι ως affiliate;

Με βάση προσυμφωνημένο ποσό ή προμήθεια. Π.χ για μια αγορά ύψους 100€, και εφόσων ο affiliate πληρώνεται με προμήθεια 10%, η προμήθεια αυτής την πώλησης είναι 10% του 100€, άρα 10€.

Πώς μπορώ να γίνω συνεργάτης affiliate;

Η κορυφαία affiliate πλατφόρμα στην Ελλάδα είναι η Linkwise. Με μια απλή εγγραφή μπορείτε να ξεκινήσετε την προώθηση καταστημάτων.

Μα καλά, σκέφτεσαι, αν είναι τόσο εύκολο γιατί δεν το κάνουν όλοι; Επειδή δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι και αδύνατον! Και ο τρόπος που θα μοιραστώ μαζί σου παρακάτω, πίστεψέ με, αξίζει!

Το Linkwise affiliate Network σας δίνει τη δυνατότητα και τα εργαλεία να βγάλετε χρήματα από το traffic του site σας, των σελίδων σας στα social media ή όπως θα δούμε παρακάτω.

εγγραφη

Βγάλε χρήματα με τις αγορές του σουπερμάρκετ

Σύμφωνα με το Έθνος, η συχνότητα αγορών στις αλυσίδες λιανικού εμπορίου έχει μέση τιμή 6,3 φορές τον μήνα. Το 66,4% των ερωτηθέντων τόνισαν ότι ψωνίζουν μέχρι έξι φορές κάθε μήνα. Και πόσα χρήματα ανα μέσο όρο ξοδεύουμε σε κάθε επίσκεψη στο σουπερμαρκετ; Δες παρακάτω.

Εάν ήδη σκέφτεσαι πως, όλοι ψωνίζουν, και αν η οικογένειά σου και φίλοι κάνουν αγορές με το δικό σου affiliate λινκ, θα μπορούσες να βγάζεις ένα καλό ποσό κάθε μήνα — έχεις απόλυτο δίκιο!

Ας κάνουμε κάποιος υπολογισμούς.

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος ή και το e-Fresh.gr δίνουν 3.00% προμήθεια. Αν εσύ πας 5 φορές το μήνα και ξοδεύεις από 50€ κάθε φορά, είναι 250 στο σύνολο. Πολλαπλασίασε το επι 4 (οικογένεια, φίλοι) και έχουμε: (5 * 50) * 4 = 1000 * 3% = 30€ στην τσέπη σου. Και αν σκέφτεσαι πως 30€ δεν είναι και πολλά, ξανασκέψου το. Είναι καλύτερα 30€ η 0€;

Όμως, το σουπερμαρκετ δεν είναι τα μόνο μέρος που ξοδεύουμε χρήματα. Βάλε ρούχα, καλλυντικά, παιδικές πάνες και όχι μόνο.

Επόμενη στάση: Facebook

Μην σταματάς όμως να σκέφτεσαι τρόπους ώστε να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Μοίρασε το affiliate λινκ στη σελίδα σου στο Facebook και κάποιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

Αν έχεις ερωτήσεις σχετικά με το affiliate marketing, στείλε μας μνμ και θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε.

Και τέλος, μην ξεχνάς να κάνεις εγγραφή στο δίκτυο Linkwise.

   Διάβασε. Ενημερώσου
   Logo
   Register New Account
   Reset Password